De LaRo’s

Inmiddels heb ik al een paar Land Rovers gehad maar ik ben begonnen bij de Freelander 1. Met deze auto heb ik mijn eerste terrein ervaring opgedaan en was zeer geschikt voor de doelen waar ik hem voor had gekocht. Voornamelijk voor mijn vakanties naar Zweden. Sommige mensen zeggen dat het geen echte Land Rover is maar toch stond hij in veel gevallen weer aan het eindpunt van een route 🙂 Inmiddels heb ik deze niet meer, hij is mee gegaan met mijn ex die hem niet meer kon betalen en hem daarna weer heeft weggedaan. 

IMG_8602

 

Na de Freelander heb ik een Discovery 1 gekocht met en 200 TDI motor. Met deze auto was het de bedoeling om naar Gambia te rijden samen met mijn neef. Dat is in november en december 2009 dan ook gebeurt. De foto’s van die reis en het hele verhaal kun je teruglezen op www.discotodakar.com.

IMG_5633

Mijn laatste Land Rover was een Defender 90 uit 2002 met een TD5 motor. Ik ik heb heel veel leuke dingen gedaan met deze auto al mis ik zo nu en dan wel de airco. Verder is het een top auto in terrein maar heb hem toch weg gedaan omdat ik niet meer voldoende met de auto deed waarvoor hij bedoeld was. Net als met de ex, als de irritatie niet meer in verhouding is met het plezier wat je er van hebt, moet het de deur uit :). Bijkomend was ook nog dat je soms denkt dat mensen je vrienden lijken te zijn en dan blijken ze je alleen maar te gedogen. Aangezien deze mensen allemaal via de Land Rover verbonden waren, was dit voor mij de druppel om hem weg te doen. 

Nadat ik de Defender heb weg gedaan, heb ik de auto niet meer gemist en van de mensen niets meer gehoord. Al met al een goede beslissing dus. 

defenderwj